seo specialist den haag

seo specialist den haag

seo specialist Den Haag

  • Wilt u beter vindbaar zijn op het web?
  • Zoekt u een seo specialist?

Met Brigitte is SEO specialist voor Den Haag en omgeving. Als SEO Expert regelt zij voor u de tekstuele en technische optimalisatie van uw website. SEO staat voor Search Engine Optimalization en is het optimaliseren van niet betaalde (organische) zoekresultaten. Hoe hoger uw positie in Google, hoe meer bezoekers op uw website, wat uiteindelijk leidt tot meer leads. Lees hier hoe u een seo check moet doen. Tevens geef ik u graag SEO tips.

Doel zoekoptimalisatie

Het doel van SEO is om als zoekresultaat op de eerste pagina van Google te komen en een gemiddelde positie van vijf of hoger in Google te behalen. Met de optimalisatie worden mogelijke klanten getriggerd om de diensten of producten van uw bedrijf af te nemen. De verbetering van vindbaarheid is afhankelijk een aantal onderdelen. Deze zijn 1. zoekwoordenanalyse, 2. de op maat geschreven teksten met afbeeldingen, 3. de technische instellingen en 4. de linkbuilding.

seo specialist den haag google analytics

1. Zoekwoordenanalyse

Als seo specialist voor Den Haag en omgeving onderzoekt Met Brigitte welke producten of diensten u onder de aandacht wilt brengen. Daarna ‘kruipt’ Met Brigitte in de huid van uw potentiële klant. Welk probleem lost u voor de klant op? Welke aanvullende informatie is deze op zoek naar? Denk hierbij aan tips of vragen.  Welke zoektermen gebruikt uw potentiële klant in Google? Wat is het zoekvolume? Wat doet de concurrent?

Vaak zoekt een klant naar gerelateerde informatie die alleen maar boven water komt met een paar woorden (long tail keywords). Dat maakt het een stuk moeilijker om dit te analyseren als de klant maar één woord zou gebruiken (short tail keywords). Echter, 75% van uw potentiële klanten zoekt op ‘long tail keywords’. Een short tail keyword is bijvoorbeeld  ‘SEO’ en een long tail key word  is ‘SEO specialist Den Haag’. Met Brigitte maakt een analyse met behulp van diverse programma’s zoals Google Zoekwoordplanner, Suggest en Console en komt met een top drie lijstje met zoektermen. Zo adviseert Met Brigitte meerdere mogelijkheden om meer websitebezoekers te krijgen.

2. ‘Op maat’ geschreven teksten met afbeeldingen

Na de keuze van zoektermen gaat Met Brigitte deze termen gebruiken in een aantrekkelijk geschreven artikel met titel en subtitels. Met Brigitte kijkt goed hoe de klant aangesproken wil worden en zorgt voor een tekst op maat. Er moet een goede balans zijn tussen leesgemak, waardevolle informatie en de zoekterm op Google. Alles moet er op gericht zijn dat de potentiële klant niet afhaakt, maar uw website bezoekt en uiteindelijk contact met u opneemt.

  3. Techniek

Meten is weten. Vooraf aan seo dient Google analytics en Google Console op uw website te zijn geïnstalleerd. Met Brigitte kan dit indien gewenst voor u regelen.

Zodra de tekst is geschreven gaan wij de zoekterm (keyword) toevoegen op de achtergrond van de teksten en de afbeeldingen zodat Google deze goed kan vinden. Denk aan URL, seo titel, alt teksten en metadescription. Voor u zijn dit misschien onbekende begrippen, maar voor Met Brigitte is dit dagelijkse kost!

Bovendien is het belangrijk dat uw website goed wordt geïndexeerd voor optimale positionering in Google. Is dit niet op orde dan wordt u hiervoor afgestraft en verslechtert uw vindbaarheid! Daar komt een stuk techniek aan te pas. Met Brigitte analyseert uw website naar onder andere de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, gebroken links, site architectuur en XML sitemap en past deze indien noodzakelijk aan.

SEO specialist den haag resultaat met brigitte

4. Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere sites, die naar uw website verwijzen. Dit heeft als doel om meer websitebezoekers krijgen. Met Brigitte zorgt voor uitstekende, unieke teksten, waar andere sites graag naar willen linken. Samen met u gaat Met Brigitte op zoek naar websites die wellicht interessant voor u zijn om uw informatie te delen. Met Brigitte benadert de eigenaren digitaal en eventueel persoonlijk.

Seo specialist Den Haag en omgeving

Bent u enthousiast geworden en wilt u aan de slag? Als seo specialist voor Den Haag en omgeving helpt Met Brigitte u graag met haar jarenlange praktische ervaring in de marketing en communicatie. Voor een aantal websites voor drukkerij van der Louw heeft zij de SEO al gerealiseerd! Na een gratis intakegesprek gaat zij voor u aan de slag, welke onderdelen u ook wenst.

Wilt u meer informatie over SEO?

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!