Beter online vindbaar worden?

SEO specialist Den Haag

Met Brigitte is SEO specialist voor Den Haag en omgeving. Als SEO expert regelt zij de tekstuele en technische optimalisatie van je website. SEO staat voor Search Engine Optimization en is het optimaliseren van niet betaalde (organische) zoekresultaten. Hoe hoger je positie in Google, hoe beter mensen je website vinden en je website gaan bezoeken. Dit leidt uiteindelijk tot meer leads. 

Bekijk SEO referenties

Eva de Groot
Eva de GrootManaging Director NTI CAD & Company
Lees verder
"Wij zijn zeer tevreden over de ondersteuning van Brigitte aan het marketingteam. Haar expertise op het gebied van SEO en online advertising heeft het team verder geprofessionaliseerd. De SEO-workshop die zij heeft gegeven is hier een goed voorbeeld van. Wij kunnen dit nu ook zelf in de praktijk brengen. Kortom, naast een goede ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden heeft Brigitte met haar kennis en coaching ons team op het gebied van SEO en online advertising naar een hoger niveau gebracht. Bedankt voor je inzet."
Lisanne van der Vliet
Lisanne van der VlietCommunicatiemanager VpG Techniek
Lees verder
“Brigitte heeft een SEO training gegeven aan alle HRM managers waar ik ook aan deelnam. Voor mijzelf wat het een fijne opfrisser en voor mijn collega’s een prettige basistraining. Mijn verwachting was dat alle basiselementen helder werden uitgelegd en dit was zeker het geval. Daarnaast zijn wij zeer content met haar SEO blogs.”
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
"At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA en SEO for The Netherlands and Austria: she helped the team to unravel the secrets of Google, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgeable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns."
Wim van der Louw
Wim van der LouwDirecteur Drukkerij van der Louw
Lees verder
“Met Brigitte ontzorgt mij in de marketing communicatie. Zij schrijft onze digitale nieuwsbrieven, blogs en verzorgt de SEO voor onze diverse websites. Onze samenwerking verloopt prettig en geeft mij de ruimte om mij bezig te houden met andere  zaken.” 
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren My Horeca online kookworkshops
Lees verder
"Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties en zoekoptimalisatie (SEO} naar tevredenheid. Zij neemt ons veel werk uithanden omdat wij nu geen acquisitie meer hoeven te doen. Daarnaast is ze zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. Kortom, wij zijn blij met het resultaat van haar werkzaamheden."
Rik Hoevers
Rik HoeversBestuurslid Stichting Nalandabodhi
Lees verder
"Brigitte is een marketing tornado met verstand van Google Grants, SEO, WordPress, Google Analytics, Mailchimp, noem maar op. Voor onze stichting verzorgt ze sinds een aantal jaar alles wat ik hierboven heb genoemd, wat een heleboel bezoekers op onze site en deelnemers aan onze activiteiten heeft opgeleverd. Dankjewel Brigitte!"
Vorige
Volgende
seo specialist den haag

 

Doel zoekoptimalisatie

Het doel van SEO is om als zoekresultaat op de eerste pagina van Google te komen en een gemiddelde positie van vijf of hoger in Google te behalen. Met de optimalisatie worden mogelijke klanten getriggerd om de diensten of producten van je bedrijf af te nemen. De verbetering van vindbaarheid is afhankelijk een aantal onderdelen. Deze zijn 1. zoekwoordenanalyse, 2. de op maat geschreven teksten met afbeeldingen, 3. de technische instellingen en 4. de linkbuilding.

1. Zoekwoordenanalyse

Als seo specialist voor Den Haag en omgeving onderzoekt Met Brigitte welke producten of diensten je onder de aandacht wilt brengen. Daarna ‘kruipt’ Met Brigitte in de huid van je potentiële klanten. Welk probleem lost je voor de klant op? Welke aanvullende informatie is deze op zoek naar? Denk hierbij aan tips of vragen.  Welke zoektermen gebruikt je potentiële klanten in Google? Wat is het zoekvolume? Wat doet de concurrent?

Vaak zoekt een klant naar gerelateerde informatie die alleen maar boven water komt met een paar woorden (long tail keywords). Dat maakt het een stuk moeilijker om dit te analyseren als de klant maar één woord zou gebruiken (short tail keywords). Echter, 75% van je potentiële klanten zoekt op ‘long tail keywords’. Een short tail keyword is bijvoorbeeld  ‘SEO’ en een long tail key word  is ‘SEO specialist Den Haag’. Met Brigitte maakt een analyse met behulp van diverse programma’s zoals Google Zoekwoordplanner, Suggest en Console en komt vervolgens met een top drie lijstje met zoektermen. Zo adviseert Met Brigitte meerdere mogelijkheden om meer websitebezoekers te krijgen.

2. ‘Op maat’ geschreven teksten met afbeeldingen

Na de keuze van zoektermen gaat Met Brigitte deze termen gebruiken in een aantrekkelijk geschreven artikel met titel en subtitels. Met Brigitte kijkt goed hoe de klant aangesproken wil worden en zorgt voor een tekst op maat. Er moet een goede balans zijn tussen leesgemak, waardevolle informatie en de zoekterm op Google. Alles moet er op gericht zijn dat de potentiële klant niet afhaakt, maar je website bezoekt en uiteindelijk contact met je opneemt.

SEO specialist den haag resultaat met brigitte

3. Techniek

Meten is weten. Vooraf aan SEO dient Google analytics en Google Console op jouw website te zijn geïnstalleerd. Met Brigitte kan dit indien gewenst voor je regelen.

Zodra de tekst is geschreven gaan wij de zoekterm (keyword) toevoegen op de achtergrond van de teksten en de afbeeldingen zodat Google deze goed kan vinden. Denk aan URL, seo titel, alt teksten en meta-description. Voor jou zijn dit misschien onbekende begrippen, maar voor Met Brigitte is dit dagelijkse kost!

Bovendien is het belangrijk dat je website goed wordt geïndexeerd voor optimale positionering in Google. Is dit niet op orde dan wordt je hiervoor afgestraft en verslechtert je vindbaarheid! Daar komt een stuk techniek aan te pas. Met Brigitte analyseert je website naar onder andere de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, gebroken links, site architectuur en XML sitemap en past deze indien noodzakelijk aan.

4. Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere sites, die naar je website verwijzen. Dit heeft als doel om meer websitebezoekers krijgen. Met Brigitte zorgt voor uitstekende, unieke teksten, waar andere sites graag naar willen linken. Samen met jou gaat Met Brigitte op zoek naar websites die wellicht interessant voor je zijn om je informatie te delen. Met Brigitte benadert de eigenaren digitaal en eventueel persoonlijk.

SEO specialist Den Haag en omgeving

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag? Als SEO specialist voor Den Haag en omgeving helpt Met Brigitte je graag met haar jarenlange praktische ervaring in de marketing en communicatie. Voor een aantal websites voor drukkerij van der Louw heeft zij de SEO al gerealiseerd! Na een gratis intakegesprek gaat zij aan de slag, welke onderdelen je ook wenst.

Aan de slag met SEO specialist Met Brigitte

Wil je meer weten? Lees hier hoe je een SEO check moet doen en hier mijn SEO tips.
Of vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op!

sea specialist met brigitte

Ready to grow? Neem contact op Met Brigitte – resultaat met online marketing.

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.