Efficiënte aanpak betere vindbaarheid met laaghangend fruit? Start vandaag nog Met Brigitte SEO specialist voor innovatie ondernemers

SEO specialist Den Haag

Met Brigitte is SEO specialist voor Den Haag en omgeving. Als SEO Expert regelt zij voor je de tekstuele en technische optimalisatie van je website. SEO staat voor Search Engine Optimization en is kortom het optimaliseren van niet betaalde (organische) zoekresultaten. Hoe hoger je positie in Google, hoe meer bezoekers op je website, wat uiteindelijk leidt tot meer leads. Lees hier hoe je een SEO check moet doen en hier mijn SEO tips.

Doel zoekoptimalisatie

Het doel van SEO is om als zoekresultaat op de eerste pagina van Google te komen en een gemiddelde positie van vijf of hoger in Google te behalen. Met de optimalisatie worden mogelijke klanten getriggerd om de diensten of producten van je bedrijf af te nemen. De verbetering van vindbaarheid is afhankelijk een aantal onderdelen. Deze zijn 1. zoekwoordenanalyse, 2. de op maat geschreven teksten met afbeeldingen, 3. de technische instellingen en 4. de linkbuilding.

SEO specialist den haag resultaat met brigitte

1. Zoekwoordenanalyse

Als seo specialist voor Den Haag en omgeving onderzoekt Met Brigitte welke producten of diensten je onder de aandacht wilt brengen. Daarna ‘kruipt’ Met Brigitte in de huid van je potentiële klanten. Welk probleem lost je voor de klant op? Welke aanvullende informatie is deze op zoek naar? Denk hierbij aan tips of vragen.  Welke zoektermen gebruikt je potentiële klanten in Google? Wat is het zoekvolume? Wat doet de concurrent?

Vaak zoekt een klant naar gerelateerde informatie die alleen maar boven water komt met een paar woorden (long tail keywords). Dat maakt het een stuk moeilijker om dit te analyseren als de klant maar één woord zou gebruiken (short tail keywords). Echter, 75% van je potentiële klanten zoekt op ‘long tail keywords’. Een short tail keyword is bijvoorbeeld  ‘SEO’ en een long tail key word  is ‘SEO specialist Den Haag’. Met Brigitte maakt een analyse met behulp van diverse programma’s zoals Google Zoekwoordplanner, Suggest en Console en komt vervolgens met een top drie lijstje met zoektermen. Zo adviseert Met Brigitte meerdere mogelijkheden om meer websitebezoekers te krijgen.

2. ‘Op maat’ geschreven teksten met afbeeldingen

Na de keuze van zoektermen gaat Met Brigitte deze termen gebruiken in een aantrekkelijk geschreven artikel met titel en subtitels. Met Brigitte kijkt goed hoe de klant aangesproken wil worden en zorgt voor een tekst op maat. Er moet een goede balans zijn tussen leesgemak, waardevolle informatie en de zoekterm op Google. Alles moet er op gericht zijn dat de potentiële klant niet afhaakt, maar je website bezoekt en uiteindelijk contact met je opneemt.

3. Techniek

Meten is weten. Vooraf aan SEO dient Google analytics en Google Console op jouw website te zijn geïnstalleerd. Met Brigitte kan dit indien gewenst voor je regelen.

Zodra de tekst is geschreven gaan wij de zoekterm (keyword) toevoegen op de achtergrond van de teksten en de afbeeldingen zodat Google deze goed kan vinden. Denk aan URL, seo titel, alt teksten en meta-description. Voor jou zijn dit misschien onbekende begrippen, maar voor Met Brigitte is dit dagelijkse kost!

Bovendien is het belangrijk dat je website goed wordt geïndexeerd voor optimale positionering in Google. Is dit niet op orde dan wordt je hiervoor afgestraft en verslechtert je vindbaarheid! Daar komt een stuk techniek aan te pas. Met Brigitte analyseert je website naar onder andere de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, gebroken links, site architectuur en XML sitemap en past deze indien noodzakelijk aan.

4. Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere sites, die naar je website verwijzen. Dit heeft als doel om meer websitebezoekers krijgen. Met Brigitte zorgt voor uitstekende, unieke teksten, waar andere sites graag naar willen linken. Samen met jou gaat Met Brigitte op zoek naar websites die wellicht interessant voor je zijn om je informatie te delen. Met Brigitte benadert de eigenaren digitaal en eventueel persoonlijk.

SEO specialist Den Haag en omgeving

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag? Als SEO specialist voor Den Haag en omgeving helpt Met Brigitte je graag met haar jarenlange praktische ervaring in de marketing en communicatie. Voor een aantal websites voor drukkerij van der Louw heeft zij de SEO al gerealiseerd! Na een gratis intakegesprek gaat zij voor je aan de slag, welke onderdelen je ook wenst.

Aan de slag met SEO specialist Met Brigitte

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op!

Ready to grow? Neem contact op Met Brigitte, resultaat met online marketing.