Website pagina’s met een ‘wouw’ effect? 

Website aanpassen

Een website aanpassen kost veel tijd en aandacht. Het lijkt eenvoudig maar de meeste mensen onderschatten wat er bij komt kijken. Het gebeurt al snel dat je gegevens op je website verouderd zijn zodat je je teksten en afbeeldingen dient bij te werken, verwijderen of toe te voegen. Heb je geen tijd om je website aan te passen?  Of heb je te weinig kennis om dit zelf snel te doen of aan je collega uit te besteden? Neem dan contact op Met Brigitte.

Aantrekkelijk uitzien

Het is van belang dat je website er aantrekkelijk uitziet en bovendien gebruiksvriendelijk is op desktop computer, tablet en mobiel. Met Brigitte let hier op bij het aanpassen van de website. Want een aantrekkelijke website moet er uiteindelijk toe leiden dat (potentiële) klanten tot actie overgaan: informatie aanvragen en/of bestellingen doen.

Ook zoekoptimalisatie (SEO)

Daarnaast is het belangrijkst  dat je regelmatig je website bijwerkt voor een goede Google ranking.  Je dient hierbij na te denken met welke zoekwoorden je het beste gevonden wilt worden op het internet. Zoekoptimalisatie heet dat of afgekort Search Engine Optimalisatie (SEO).  Met Brigitte schrijft niet alleen teksten, zij doet ook zoekwoord onderzoek en past de teksten en afbeeldingen hierop aan voor beter vindbaarheid. 

Ontzorgen website aanpassen

In de huidige tijd van internet profilering waarin je je als bedrijf duidelijk dient te onderscheiden is dit een grote zorg. Met Brigitte neemt dit met een gerust hart van je over. 

website aanpassen bloggen

WordPress en Joomla

Aan de hand van zoekwoordonderzoek ziet Met Brigitte kansen over welke onderwerpen er kunnen worden geschreven.Ze schrijft blogs en maakt een contentkalender: een overzicht van de te plaatsen blogs.  Met Brigitte heeft ervaring met diverse Content Management Systemen (CMS) zoals  WordPress en Joomla.

website aanpassen

Voorbeelden van werkzaamheden website aanpassen

  • Het interviewen van klanten van opdrachtgevers en het uitwerken daarvan naar een SEO referentie. Voorbeeld: doosjes bedrukken voor de website  bedrukte-doosjes.nl
  • Het schrijven van SEO kennisblogs voor opdrachtgevers.  Ontwerp en bouw websites voor de website  vdlouw.nl/
  • Het schrijven en/of herschrijven van SEO teksten op bestaande websites.
  • Het toevoegen en verbeteren afbeeldingen naar grootte en zoekoptimalisatie
  • Het verbeteren van afbeeldingen naar SEO en grootte
  • En meer…

Doelstellingen website bijwerken

  • Het aantal bezoekers van de website stijgt met 30% door de juiste content en paginabeschrijvingen en de koppeling van social media met de website.
  • De gemiddelde bezoektijd (bouncepercentage) op de website stijgt naar 30%.

Wens je meer informatie over website aanpassen?

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

sea specialist met brigitte

Ready to grow? Neem contact op Met Brigitte – resultaat met online marketing.

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.