website aanpassen bloggen

website aanpassen

Website aanpassen

Website aanpassen kost veel tijd en aandacht. Het is van belang dat u regelmatig uw website bijwerkt voor een goede Google ranking. Bovendien is het belangrijk dat uw website gebruiksvriendelijk is en er aantrekkelijk uitziet. Dit moet er uiteindelijk toe leiden dat (potentiële) klanten tot actie overgaan: informatie aanvragen en/of bestellingen doen.

U dient niet alleen teksten te schrijven en te plaatsen op de website. U moet ook nadenken met welke zoekwoorden u beter gevonden wilt worden op het web. Zoekoptimalisatie heet dat of afgekort Search Engine Optimalisatie (SEO).  Door op het web teksten en beschrijvingen toe te voegen aan uw websitepagina en afbeeldingen wordt u beter vindbaar.

Niet de juist kennis of onvoldoende mankracht

Heeft u geen of weinig tijd om uw website aan te passen? De ervaring leert dat een ondernemer hier vaak zelf niet aan toe komt of niet juiste kennis of mankracht heeft voor dit soort initiële werkzaamheden. Bovendien hebben lopende zaken vaak de voorrang.

website aanpassen

Ontzorgen website aanpassen

In de huidige tijd van internet profilering waarin je je duidelijk dient te onderscheiden is dit een grote zorg. Met Brigitte neemt dit met een gerust hart van u over. Met Brigitte schrijft niet alleen teksten, zij doet ook zoekwoord onderzoek en past de teksten en afbeeldingen hierop aan voor beter vindbaarheid.

website aanpassen bloggen

WordPress of Joomla

Met Brigitte bedenkt voor u de juiste onderwerpen en teksten eventueel aan de hand van een contentkalender en plaatst deze teksten op de website.  Met Brigitte heeft ervaring met diverse Content Management Systemen (CMS) zoals  WordPress en Joomla.

Voorbeelden van werkzaamheden website aanpassen

  • Het interviewen van klanten van opdrachtgevers en het uitwerken daarvan naar een SEO referentie. Voorbeeld: doosjes bedrukken voor de website  bedrukte-doosjes.nl
  • Het schrijven van SEO kennisblogs voor opdrachtgevers.  Ontwerp en bouw websites voor de website  vdlouw.nl/
  • Het schrijven en/of herschrijven van SEO teksten op bestaande websites.
  • Het toevoegen en verbeteren afbeeldingen naar grootte en zoekoptimalisatie
  • Het verbeteren van afbeeldingen naar SEO en grootte
  • En meer…

Doelstellingen website bijwerken

  • Het aantal bezoekers van de website stijgt met 30% door de juiste content en paginabeschrijvingen en de koppeling van social media met de website.
  • De gemiddelde bezoektijd (bouncepercentage) op de website stijgt naar 30%.

Wenst u meer informatie over website aanpassen?

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.