Wil je méér leads, méér verkopen?

Kies voor deskundigheid en 1 op 1 advies.

Met Brigitte SEA specialist Den Haag

SEA specialist Den Haag

Op zoek naar een SEA specialist in Den Haag? Met Brigitte is een deskundige SEA-specialist met jarenlange ervaring. Ze werkt voor verschillende bedrijven en dienstverleners in Den Haag en omgeving.

Kansenonderzoek

Wil je meer klanten en meer omzet en overweeg je of Google Ads iets voor jouw bedrijf is? Vraag Vandaag nog een gratis kansenonderzoek aan! Ik onderzoek je bedrijf en je markt en kijk waar je potentiële klanten naar zoeken.  Vul je gegevens hierboven in en je krijgt binnen 48 uur reactie of Google Ads uitbesteden zinvol is.

Het betaald plaatsen van advertenties in zoekmachines  wordt ook wel Google Ads genoemd omdat de zoekmachine Google in Nederland veruit het meeste wordt gebruikt als zoekmachine. Met Brigitte heeft ook ervaring met adverteren in Bing.

Bink36

Juiste inzet 

SEA of zoekmachinemarketing biedt je als bedrijf veel kansen.  Het geneert leads en dus meer omzet. Als je zoekmachine adverteren op de juiste wijze inzet, wordt je bedrijf doelgericht gepromoot onder je potentiële klanten zodat ze:

  • Informatie gaan aanvragen via een contactformulier.
  • Offerte gaan aanvragen via een een offerteformulier.
  • Telefonisch contact met je opnemen voor meer informatie.
  • Je producten of diensten afnemen in de webshop.

Met Brigitte SEA specialist den haag

 

Bekijk de referenties

Henri Lambriex
Henri LambriexCEO RedStar, International grower of high-quality tasty tomatoes
Lees verder
Brigitte was thrown in at the deep end and has proven to be a fantastic swimmer. She’s been a lifesaver and instrumental in successfully launching out our re-brand. Many thanks, Henri Lambriex CEO Redstar
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren MY Horeca online kookworkshops
Lees verder
Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties voor My Horeca. Wij bieden virtuele kookworkshops aan vanaf 20 personen. Wij zijn zeer tevreden over de opzet en optimalisatie van de Google Advertenties door Brigitte. Ze neemt ons veel werk uithanden omdat wij nu geen acquisitie hoeven te doen. Daarnaast is ze zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. 😉 Vanwege social distancing is er ook veel vraag naar online kookworkshops. Ons aanbod is echter gericht op grote groepen en vaak zijn dit bedrijven en organisaties. Brigitte heeft ons aanbod hierop afgestemd met wervende advertentieteksten en interessante doelgroepen in Google Ads. Dit heeft geleid tot lagere kosten per klik (CPC) en aantrekkelijkere aanvragen van klanten. Kortom, wij zijn blij met haar werkzaamheden.
Max Bell
Max BellDirecteur bureau klanttevredenheid BigFeat
Lees verder
“Met Brigitte houdt mij scherp op het gebied van marketing en communicatie. Naar aanleiding van ons marketingplan pakken wij de website, nieuwsbrieven en social media aan en zetten deze middelen maximaal in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat loopt gesmeerd.”
Jennifer Hermes
Jennifer HermesPedicure Voorburg
Lees verder
“Ik ben ruim een jaar geleden van start gegaan met een eigen pedicure praktijk Pedicure Voorburg.

Voor het werven van nieuwe klanten heeft Met Brigitte diverse Google Ads campagnes ontwikkelt, die door haar geregeld worden geoptimaliseerd. Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd mede door Google Ads. Met minimale Google Ads kosten per maand en veel response heb ik de kosten 'in no time' terugverdiend. Belangrijk hierbij is dat Met Brigitte goed luistert naar mijn wensen. Ze is enthousiast en weet waar ze het over heeft.”
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns. Brigitte helped us embarking on new journeys in the area of digital marketing no man (in our team) has seen before....! thanks Brigitte for your focussed KPI based approach and getting us into the next era of digital marketing!

Google Ads: Search, Display and Video
Informer Netherlands and Informer Austria
Wim van der Louw
Wim van der LouwDirecteur Drukkerij van der Louw
Lees verder
“Met Brigitte ontzorgt mij in de marketing communicatie. Zij schrijft onze digitale nieuwsbrieven, blogs en verzorgt de SEO voor onze diverse websites. Onze samenwerking verloopt prettig en geeft mij de ruimte om mij bezig te houden met andere  zaken.” 
Yorick Becker
Yorick BeckerDirecteur My Glossy
Lees verder
“Met Brigitte regelt voor mij de Google Ads voor My Glossy. Deze maand hebben wij een verdubbeling van de omzet genereert. Ik blij met de input van Met Brigitte”.
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns. Brigitte helped us embarking on new journeys in the area of digital marketing no man (in our team) has seen before....! thanks Brigitte for your focussed KPI based approach and getting us into the next era of digital marketing!

Google Ads: Search, Display and Video
Informer Netherlands and Informer Austria
Previous
Next

80% van de Nederlanders zoekt dagelijks

Meer dan 80% van de Nederlanders zoekt dagelijks actief naar specifieke informatie in zoekmachines. Ze oriënteren zich op een bedrijf of zoeken naar meer informatie over producten of diensten. De zoekadvertenties worden vertoond wanneer de internetgebruiker een woord of woordgroep intypt. Wanneer de internetgebruiker in de zoekmachine op de advertentie klikt wordt deze doorverwezen naar de website van de adverteerder.

Hoog in de ranking zoekmachine adverteren of wel SEA

Wil je gaan adverteren dan is het belangrijk dat je bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan en zoveel mogelijk opvalt. Want internetgebruikers die een zoekopdracht invoeren, kijken vaak niet verder dan de eerste pagina van een zoekmachine en beoordelen de advertentie vaak binnen een seconde.

sea zoekmachine adverteren

Aantrekkelijke advertenties en goed converterende landingspagina’s

Sea Specialist Met Brigitte wil graag het verschil maken net zoals ze dat doet als SEO-specialist. Dit doet zij door de juiste zoekwoorden te selecteren, aantrekkelijke advertenties te schrijven en de juiste doelgroepen te selecteren zoals leeftijd, interesse, geografie, tijdstip en geslacht. Maar ook zorgt zij voor de efficiënte verdeling van het budget en de biedstrategie. Daarnaast zet ze goede website pagina’s op die moet zorgen dat de websitebezoekers actie gaan ondernemen en uiteindelijk moet leiden tot meer aanvragen en/of aankopen. Dat kan al met een beperkt budget.  

Aanpak SEA specialist Den Haag

1e fase Strategische doelstelling

Voordat Met Brigitte voor je aan de slag gaat, bepaalt zij samen met je de doelgroepen, de strategische doelstelling, de communicatieboodschap, de Unique Selling Points (USP’s) en het budget.

2e fase Plan van Aanpak door SEA specialist Den Haag Met Brigitte

Vervolgens gaat Met Brigitte aan de slag met een plan van aanpak voor de advertentiecampagnes.  Zij verricht zoekwoordenonderzoek, analyseert de concurrenten, bepaalt de strategie van de advertentiecampagnes, zorgt in overleg met de websitebouwer dat de campagnes meetbaar zijn en koppelt de Google Ads campagnes aan Google Analytics.

3e Fase Uitvoering Plan van Aanpak

Ze gaat voor je aan de slag met slimme zoekwoorden, wervende advertentieteksten en de juiste geografische, demografische en budgettaire instellingen.

met brigitte sea specialist delft

 4e Fase Optimalisatie

Vervolgens gaat Met Brigitte de campagnes optimaliseren voor hogere bezoekersaantallen en meer conversie. Denk hierbij aan het verbeteren van de advertentieteksten, toevoegen of verwijderen van zoekwoorden en het optimaliseren van de doelgroepen, budgetten en biedingen. Dit doet zij aan de hand van analyses in Google Analytics en Google Ads. Deze informatie zal zij op afgesproken tijden met je delen.

zoekmachine adverteren google analytics

5e Fase Evaluatie, optimalisatie en eventueel nieuwe campagnes

Vele ondernemers denken dat na de optimalisatie de Google Ads campagnes wel staan en begeleiding niet meer nodig is. Maar dat is zeker niet het geval. Begeleiding is niet overbodig want niets is er zo veranderlijk als de markt van behoeften en wensen van jouw klanten.

  1. Met Brigitte adviseert je de markt continu te onderzoeken en te kijken naar nieuwe mogelijkheden, niches. Dit is om in te spelen op de behoeften van je doelgroep en je advertentiecampagne erop af te stemmen.
  2. Vier je je 15-jarig bestaan of heb je een interessante aanbieding? Ook hier geldt weer dat je je advertentie hierop kunt afstemmen. Zo kun je een tijdstip instellen wanneer de aanbieding afloopt en dit automatisch in je advertentie laten communiceren.
  3. Het is ook van belang om je concullega’s altijd een stapje voor te zijn. Wanneer je advertentiecampagnes zijn geoptimaliseerd, zullen je concullega’s naar verwachting hun campagne hierop afstemmen. Voor jou is het zaak om hier weer op in te spelen.

Ready to grow? Neem contact op Met Brigitte SEA-specialist voor Den Haag en omgeving.

Wens je meer informatie? Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.