Google Ads?

Google Ads uitbesteden Den Haag

Vind je het lastig om klanten te werven voor je bedrijf? Besteed het dan uit met de inzet van Google Ads. Het is een uitstekende oplossing. Vaak is het ingewikkeld en zie je door de bomen het bos niet meer. Met Brigitte zet Google Ads campagnes op voor bedrijven in Den Haag en omgeving. Ze richt zich op jouw bedrijf en jouw doelgroep. Daarnaast verricht zij zoekwoordonderzoek, schrijft zij pakkende advertentieteksten en optimaliseert de campagnes voor een betere vindbaarheid. Al heel wat klanten hebben Met Brigitte ingeschakeld omdat ze onvoldoende tijd hebben om acquisitie te doen. Dankzij Met Brigitte hebben zij nu een goedlopend bedrijf.

Google Ads uitbesteden in Den Haag?

Wil je meer klanten en meer omzet en overweeg je of Google Ads iets voor jouw bedrijf is? Met Brigitte zet campagnes op, gericht op jouw bedrijf en jouw doelgroep. Daarnaast verricht zij zoekwoordonderzoek, schrijft zij pakkende advertentieteksten en optimaliseert de campagnes voor een betere vindbaarheid.

Binnen drie maanden resultaat

Resultaat? Binnen drie maanden een gegarandeerde stijging in leads.  Want begeleiding Met Brigitte is succes verzekerd.

Gratis scan t.w.v. € 275,-

Nog niet overtuigd? Vraag een gratis kansenonderzoek aan € 275,-.  Ik onderzoek je bedrijf en je markt en kijk waar je potentiële klanten naar zoeken. Vul de gegevens hieronder in en je krijgt binnen 48 uur reactie of adverteren in Google zinvol is. 

Google Ads leidt tot meer leads

Met Brigitte zorgt ervoor dat je hoog eindigt in de Google Ranking tegen de laagst mogelijke kosten. Dit doet zij door:

  • De juiste zoekwoorden te selecteren.
  • Pakkende advertentieteksten te schrijven.
  • Goed converterende landingspagina’s op te zetten.
  • Juiste niches te targetten naar bijvoorbeeld leeftijd, interesse, geografie, tijdstip en geslacht.
  • De juiste biedingen te doen.
  • Efficiënt het budget te verdelen.

SEA

Google Ads wordt ook wel zoekmachine marketing of Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Als je hier op de juiste wijze gebruik van maakt, wordt je bedrijf doelgericht gepromoot zodat jouw doelgroep je website bezoekt en de gewenste acties uitvoert. Denk aan informatie of een offerte aanvragen, whitepapers downloaden en producten kopen. Lees hier hoe Met Brigitte werkt als SEA-specialist.

google ads uitbesteden

SEO Specialist

Naast Adverteren in zoekmachines kennen wij ook Zoekmachine Optimalisatie, Search Engine Optimization (SEO). Dit is een verzamelterm voor verschillende technieken die als doel hebben om een website te laten stijgen in de organische, niet betaalde zoekresultaten van een zoekmachine. Met Brigitte maakt als SEO specialist gebruik van de zoekwoorden van Google Zoekwoordplanner en van andere hulpmiddelen. Verder wordt de techniek van de websitepagina op de achtergrond geoptimaliseerd, zodat Google optimaal begrijpt waar de pagina over gaat.

Contact over Google Ads uitbesteden

Wil je meer informatie over Google Ads besteden? Vul het contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

zoekmachine adverteren SEA hoge ROI

Ready to grow? Neem contact op  SEA specialist Met Brigitte