Te weinig klanten? 

 

Google Ads uitbesteden Den Haag

Google Ads Uitbesteden Den Haag
Wil je Google Ads uitbesteden aan een bedrijf in Den Haag? Met Brigitte is Google Partner en heeft meer dan 15 jaar ervaring in online marketing. Daarnaast hanteert Met Brigitte reële tarieven, werkt ze resultaatgericht en is ze betrouwbaar: ze houdt zich aan haar afspraken. De investering in een bekwame expert verdient zichzelf terug. Wil je een voorbeeld weten? Dankzij de marketinginspanningen van Met Brigitte, met SEO maar vooral met Google Ads, opende opdrachtgever MY Horeca onlangs een tweede kookstudio in Den Haag!

Google Partner

Google Partner online marketing bureau den haagMet Brigitte bezit het Google Partner-badge vanwege bewezen prestaties, behaalde certificeringen en het aantal opgebouwde accounts.

 

 

Referenties

Eva de Groot
Eva de GrootManaging Director NTI CAD & Company
Lees verder
"Wij zijn zeer tevreden over de ad interim ondersteuning van Brigitte aan het marketingteam. Haar expertise op het gebied van online adverteren (Google Ads en LinkedIn) en SEO heeft het team verder geprofessionaliseerd. De SEO-workshop die zij heeft gegeven is hier een goed voorbeeld van. Dankzij haar begeleiding kunnen we nu zelf deze kennis in de praktijk toepassen. Bedankt voor je inzet."
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren My Horeca online kookworkshops
Lees verder
"Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties en SEO naar tevredenheid. Zij neemt ons veel werk uithanden omdat wij nu geen acquisitie meer hoeven te doen. Daarnaast is ze zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. Kortom, wij zijn heel blij met het resultaat van haar werkzaamheden. Door haar inspanningen hebben we nu zelf een tweede kookstudio kunnen openen! "
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
"At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA for The Netherlands and Austria: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgeable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns."
Yvonne Verschuren
Yvonne VerschurenEigenaar The Conference Club
Lees verder
"Ik heb Brigitte ingeschakeld om online beter zichtbaar te worden. En dat is gelukt! Ondanks de grote concurrentie staat The Conference Club nu vaak op de eerste pagina in de top 3. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het aantal aanvragen flink zijn gestegen. Brigitte heeft een echte aanpakkersmentaliteit. Zij doet eerst grondig onderzoek en weet daarna op de juiste knoppen te drukken om resultaten te behalen. Ze neemt je mee in het proces en is heel transparant in wat zij doet."
Yorick Becker
Yorick BeckerDirecteur My Glossy
Lees verder
“Met Brigitte regelt voor mij de Google Ads voor My Glossy. Deze maand hebben wij een verdubbeling van de omzet genereert met Google Ads. Ik blij met de input van Met Brigitte”.
Rik Hoevers
Rik HoeversBestuurslid Stichting Nalandabodhi
Lees verder
"Brigitte is een marketing tornado met verstand van Google Grants, SEO, WordPress, Google Analytics, Mailchimp, noem maar op. Voor onze stichting verzorgt ze sinds een aantal jaar alles wat ik hierboven heb genoemd, wat een heleboel bezoekers op onze site en deelnemers aan onze activiteiten heeft opgeleverd. Dankjewel Brigitte!"
Jennifer Hermes
Jennifer HermesPedicure Voorburg
Lees verder
"Voor het werven van nieuwe klanten voor mijn pedicure praktijk heeft Met Brigitte diverse Google Ads campagnes ontwikkelt, die door haar geregeld worden geoptimaliseerd. Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd mede door Google Ads. Met minimale Google Ads kosten per maand en veel response heb ik de kosten 'in no time' terugverdiend. Belangrijk hierbij is dat Met Brigitte goed luistert naar mijn wensen. Ze is enthousiast en weet waar ze het over heeft.”
Vorige
Volgende

Betrouwbare partner Google ads uitbesteden Den Haag

Met Brigitte is gedreven marketeer die je bedrijf, producten of diensten en markt grondig wil leren kennen en begrijpen om jouw doelstellingen te realiseren.  Met Brigitte is creatief in het bedenken van mogelijkheden en heeft veel kennis en expertise door de jaren heen opgebouwd bij verschillende opdrachtgevers. En die expertise blijft ze ‘up to date’ houden. Want Google wijzigt regelmatig de toepassingen. Daarnaast is Met Brigitte onderdeel van een expertise kennisgroep voor intervisie, samenwerking en achtervang.

SEA of Google Ads

Google Ads wordt ook wel SEA genoemd en staat voor Search Engine Advertising (SEA). Dit is het betaald plaatsen van advertenties in zoekmachines. In Nederland wordt de zoekmachine Google veruit het meeste gebruikt. Daarom wordt Google Ads en SEA vaak in een adem genoemd. Maar je kunt ook adverteren in Bing. Ook daar heeft Met Brigitte ervaring in.  

Waarom Met Brigitte

Bij Met Brigitte heb je rechtstreek 1 op 1 contact en ben je geen nummer zoals bij diverse andere marketing/ SEA bureaus. Daar heb je vaak te maken met een projectmanager, een accountmanager en dure overheadkosten. Met Brigitte heeft een no-nonsense aanpak en is doortastend. Samen met de klant maakt Met Brigitte een doordacht plan om alle kansen te benutten voor meer leads en verkopen. Dit alles om een hogere ROI (Return On Investment) te behalen. Met Brigitte heeft niet alleen ervaring in Google Ads maar ook met het meten en optimaliseren van de resultaten. Dit doet Met Brigitte aan de hand van verschillende tools. Denk aan Google Analytics 4, Google Search Console, Google Tag Manager en enz.

Google Ads leidt tot meer leads

Met Brigitte wil er voor zorgdragen dat je zo hoog mogelijk eindigt in de Google Ranking tegen de laagst mogelijke kosten. Of dat je zo vaak mogelijk wordt vertoond aan je doelgroep. Dit doet zij door:

  • De juiste campagnes op te zetten. Dit kunnen zoek-, display- (banner), video-, shopping-, app- of performance Max campagnes zijn.
  • De juiste zoekwoorden te selecteren.
  • Pakkende advertentieteksten te schrijven en vorm te geven. Dit laatste verzorgt zij met Adobe programma’s zoals Photoshop en In design.
  • Goede converterende landingspagina’s op te zetten en te schrijven.
  • De juiste doelgroepen te targetten naar bijvoorbeeld leeftijd, interesse, geografie, tijdstip en geslacht. Maar ook door nieuwe doelgroepen op te zetten.
  • De juiste biedingen te doen.
  • Efficiënt het budget te verdelen.

 

Contact over Google Ads uitbesteden Den Haag

Al heel wat klanten hebben Met Brigitte ingeschakeld omdat ze onvoldoende tijd hebben om koude acquisitie te doen. Dankzij de inzet van Google Ads Met Brigitte hebben zij nu een goedlopend bedrijf. Wil je meer informatie over Google Ads besteden voor je bedrijf in Den Haag en omgeving? Vul het contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

sea specialist met brigitte

Ready to grow? Neem contact op Met Brigitte – resultaat met online marketing.

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.