Online marketeer inhuren? 

Online marketeer inhuren?

Wil je een online marketeer inhuren met zeer veel ervaring in SEA, SEO, Google Analytics 4, Tag Manager, e-mail- en social media marketing? Neem dan contact op Met Brigitte.  Ze is een teamplayer en heeft veel ervaring en expertise opgebouwd als freelance en ad interim online marketeer. Je kunt haar al vanaf één dag per week inhuren.

Waarom Met Brigitte?

Ervaren interim online marketeer inhuren

Brigitte komt uit een ondernemersfamilie en is een zeer gedreven en bedreven online marketeer met meer dan 18 jaar ervaring. Met haar creatieve en extraverte karaktereigenschappen weet Brigitte adequaat oplossingen te bedenken, voert zij moeiteloos complexe opdrachten uit in dynamische organisaties en bedrijven. Zij schakelt snel en is gewend om de opdrachten waaraan ze werkt naar een hoger niveau te tillen. Daarbij houdt ze nauwgezet de planning in de gaten.

online marketing bureau den haag met brigitte
Fotografie: Ingrid Voncken

Lees de referenties

Eva de Groot
Eva de GrootManaging Director NTI CAD & Company
Lees verder
"Wij zijn zeer tevreden over de ondersteuning van Brigitte aan het marketingteam. Haar expertise op het gebied van SEO en online advertising heeft het team verder geprofessionaliseerd. De SEO-workshop die zij heeft gegeven is hier een goed voorbeeld van. Wij kunnen dit nu ook zelf in de praktijk brengen. Kortom, naast een goede ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden heeft Brigitte met haar kennis en coaching ons team op het gebied van SEO en online advertising naar een hoger niveau gebracht. Bedankt voor je inzet."
Henri Lambriex
Henri LambriexCEO RedStar, International grower of high-quality tasty tomatoes
Lees verder
"'Brigitte was thrown in at the deep end and has proven to be a fantastic swimmer. She’s been a lifesaver and instrumental in successfully launching out our re-brand. Many thanks."
Max Bell
Max BellDirecteur bureau klanttevredenheid BigFeat
Lees verder
“Met Brigitte houdt mij scherp op het gebied van marketing en communicatie. Naar aanleiding van ons marketingplan pakken wij de website, nieuwsbrieven en social media aan en zetten deze middelen maximaal in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat loopt gesmeerd.”
Thessa Lageman,
Thessa Lageman,Freelance bedrijfsjournalist, The Storytelling Studio
Lees verder
"Brigitte gaat grondig en snel te werk. Ze heeft enorm veel kennis en handige tools tot haar beschikking om de SEO van je website te verbeteren. Daarnaast is het ook nog eens heel prettig om met haar samen te werken!"
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren My Horeca online kookworkshops
Lees verder
"Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties naar tevredenheid. Zij neemt ons veel werk uithanden omdat wij nu geen acquisitie meer hoeven te doen. Daarnaast is ze zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. Kortom, wij zijn blij met het resultaat van haar werkzaamheden."
Yvonne Verschuren
Yvonne VerschurenEigenaar exclusieve vergaderruimte The Conference Club
Lees verder
"Ik heb Brigitte ingeschakeld om online beter zichtbaar te worden. En dat is gelukt! Ondanks de grote concurrentie staat The Conference Club nu vaak op de eerste pagina in de top 3. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het aantal aanvragen flink zijn gestegen. Brigitte heeft een echte aanpakkersmentaliteit. Zij doet eerst grondig onderzoek en weet daarna op de juiste knoppen te drukken om resultaten te behalen. Ze neemt je mee in het proces en is heel transparant in wat zij doet."
Lisanne van der Vliet
Lisanne van der VlietCommunicatiemanager VpG Techniek
Lees verder
“Brigitte heeft een SEO training gegeven aan alle HRM managers waar ik ook aan deelnam. Voor mijzelf wat het een fijne opfrisser en voor mijn collega’s een prettige basistraining. Mijn verwachting was dat alle basiselementen helder werden uitgelegd en dit was zeker het geval. Daarnaast zijn wij zeer content met haar SEO blogs.”
Peter Potters
Peter PottersCMO Fintech Informer
Lees verder
"At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA for The Netherlands and Austria: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgeable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns."
Yorick Becker
Yorick BeckerDirecteur My Glossy
Lees verder
“Met Brigitte regelt voor mij de Google Ads voor My Glossy. Deze maand hebben wij een verdubbeling van de omzet genereert met Google Ads. Ik blij met de input van Met Brigitte”.
Wim van der Louw
Wim van der LouwDirecteur Drukkerij van der Louw
Lees verder
“Met Brigitte ontzorgt mij in de marketing communicatie. Zij schrijft onze digitale nieuwsbrieven, blogs en verzorgt de SEO voor onze diverse websites. Onze samenwerking verloopt prettig en geeft mij de ruimte om mij bezig te houden met andere  zaken.” 
Rik Hoevers
Rik HoeversBestuurslid Stichting Nalandabodhi
Lees verder
"Brigitte is een marketing tornado met verstand van Google Grants, SEO, WordPress, Google Analytics, Mailchimp, noem maar op. Voor onze stichting verzorgt ze sinds een aantal jaar alles wat ik hierboven heb genoemd, wat een heleboel bezoekers op onze site en deelnemers aan onze activiteiten heeft opgeleverd. Dankjewel Brigitte!"
Jennifer Hermes
Jennifer HermesPedicure Voorburg
Lees verder
"Voor het werven van nieuwe klanten voor mijn pedicure praktijk heeft Met Brigitte diverse Google Ads campagnes ontwikkelt, die door haar geregeld worden geoptimaliseerd. Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd mede door Google Ads. Met minimale Google Ads kosten per maand en veel response heb ik de kosten 'in no time' terugverdiend. Belangrijk hierbij is dat Met Brigitte goed luistert naar mijn wensen. Ze is enthousiast en weet waar ze het over heeft.”
Vorige
Volgende

Luistert, stelt vragen en is creatief

Brigitte luistert goed naar wat de (interne) klant wil en is in staat in campagneteams de juiste vragen te stellen. Ze leeft zich in de doelgroepen en vertaalt hun wensen naar creatieve concepten en teksten. Denk aan SEA advertenties, landingspagina’s en social mediacampagnes die ze ook kan vormgeven in Adobe programma’s zoals Photoshop en Indesign.

Bruist en enthousiasmeert

Daarnaast bruist Brigitte van energie, is behulpzaam en als collega plezierig in de omgang. Bovendien is deze goedlachse dame in staat mensen in haar directe omgeving te enthousiasmeren met haar humor en no-nonsense aanpak!

online marketeer inhuren vpg techniek
Op weg naar Groen & Aldekamp onderdeel van de holding VPG techniek voor een SEO training aan de HR-managers.

Voorbeelden van online interim marketing opdrachten

Hieronder tref je een aantal voorbeelden van interim online marketeer opdrachten die Met Brigitte vervult of heeft vervuld.

  • Coördinator rebranding internationale tomatenteler. Als content marketing specialist voor een internationale tomatenteler RedStar met vijf vestigingen heeft zij de rebranding gecoördineerd en de interne en externe communicatie verzorgd.
  • Marketingplan, SEA, SEO, e-mail, copywriting, social media lancering Artificial Intelligence Tool Als projectleider marketing voor een adviesbureau voor public affairs en communicatie, WePublic, heeft zij een AI-tool RedStar in de markt gelanceerd. Dit heeft ze zowel strategisch als operationeel verricht met een marketingplan, marktonderzoek, website, zoekmachine (SEA) – en social media advertenties, zoekoptimalisatie (SEO), e-mail campagnes en storytelling social media postings.
  • SEA en SEO en opleiding junior markeers Als SEA specialist voor een financiële organisatie, Informer, heeft Met Brigitte de SEA campagnes voor de Nederlandse en Oostenrijkse markt opgezet en de junior marketing professionals hierin opgeleid.
  • Google Ads, Google Grants, SEO, e-mailmarketing, CRO websitepagina’s Stichting Voor een stichting, Nalandabodhi, heeft zij de klantreis in kaart gebracht en de conversie optimalisatie verbeterd met content. Zij zet Google Grants (SEA) campagnes in en schrijft digitale nieuwsbrieven, blogs en overige content.

Tarief online marketeer inhuren

Al vanaf 65 per uur kan je Met Brigitte als online marketeer inhuren. 

online marketeer inhuren CAD & Company

Waarvoor kun je interim marketeer Met Brigitte voor inhuren?

Met Brigitte kun je voor diverse interim online marketing opdrachten en redenen inhuren:

  • Als je huidige marketeer met verlof is of je tijdelijk een openstaande vacature wilt overbruggen.
  • Als je tijdelijk een campagnemanager zoekt en extra kennis en ervaring nodig hebt om je marketingresultaten naar een hoger plan te tillen. Denk aan SEA, SEO en social media en e-mailing campagnes.
  • Als je tijdelijk een marketing projectleider wil inzetten die zowel strategisch marketingplannen schrijft en marktonderzoek verricht en deze tactisch uitvoert.
  • Als je een interim Conversie  specialist zoekt met als doel meer websitebezoekers te laten converteren. Het gaat hierbij om het vergroten van de kans dat een online bezoeker een actie verricht, zoals het kopen van een product, het downloaden van informatie of het aanvragen van een offerte.
  • Als je een marketingmanager zoekt die je helpt een product of dienst in de markt te brengen met een marketingplan, marktonderzoek, website, content, MailChimp nieuwsbrieven, Google en social media advertenties en berichten voor resultaat.
  • Als je een marketingprofessional zoekt die met een frisse blik kijkt naar je huidige marketingactiviteiten ter verbetering van processen en acties.
online marketeer inhuren SEEMORE
Marketingplan, marktonderzoek, ontwikkeling website, wireframes, SEO, copywriting, digitale nieuwsbrief, Advertising in Google Ads en LinkedIn voor AI SeeMore.

Hoe kun je Met Brigitte inhuren als online marketeer

Bel Met Brigitte voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Zo kunnen we inventariseren welke uitdagingen je hebt en wat ik hierin voor je kan betekenen. Vervolgens kunnen wij tijdens een live of online gesprek afstemmen wat de behoeften zijn, welke resultaten er bereikt dienen te worden en wat de afspraken zijn over de gewenste inzet van overige doelstellingen. De marketing opdrachten kunnen zowel op werklocatie of remote plaatsvinden

Online marketeer inhuren? 

Kwalitatief, flexibel en voordelig. Maandelijks opzegbaar
Vanaf € 65,- per uur