Online marketeer inhuren?

Wil je een online marketeer inhuren omdat je huidige medewerker met verlof is of tijdelijk een openstaande vacature wilt overbruggen? Dan ben je bij Met Brigitte aan het juiste adres.  Ze is een teamplayer en heeft veel ervaring en expertise opgebouwd als freelance en ad interim online marketeer.

Ervaren interim online marketeer inhuren

Brigitte komt uit een ondernemersfamilie en is een zeer gedreven en bedreven online marketeer met meer dan 18 jaar ervaring. Met haar creatieve en extraverte karaktereigenschappen weet Brigitte adequaat oplossingen te bedenken, voert zij moeiteloos complexe opdrachten uit in dynamische organisaties en bedrijven. Zij schakelt snel en is gewend om de opdrachten waaraan ze werkt naar een hoger niveau te tillen. Daarbij houdt ze nauwgezet de planning in de gaten.

Kennis SEA, SEO, social media en contentmarketeer

Brigitte heeft veel ervaring met SEA (Google Ads) en is Google Partner. Daarnaast heeft ze zowel ervaring in SEO (Zoekoptimalisatie), social media, e-mail en contentmarketing en is strategisch als hands-on inzetbaar.

Met Brigitte bezit het Google Partner-badge (Search, Display, App, Shopping en Video) vanwege bewezen prestaties, behaalde certificaten en het aantal accounts. 

Luistert, stelt vragen en is creatief

Brigitte luistert goed naar wat de (interne) klant wil en is in staat in campagneteams de juiste vragen te stellen. Ze leeft zich in de doelgroepen en vertaalt hun wensen naar creatieve concepten en teksten. Denk aan SEA advertenties, landingspagina’s en social mediacampagnes die ze ook kan vormgeven in Adobe programma’s zoals Photoshop en Indesign.

Bruist en enthousiasmeert

Daarnaast bruist Brigitte van energie, is behulpzaam en als collega plezierig in de omgang. Bovendien is deze goedlachse dame in staat mensen in haar directe omgeving te enthousiasmeren met haar humor en no-nonsense aanpak!

Voorbeelden van online interim marketing opdrachten

Hieronder tref je een aantal voorbeelden van interim online marketeer opdrachten die Met Brigitte vervult of heeft vervuld.

  • Als content marketing specialist voor een internationale tomatenteler RedStar met vijf vestigingen heeft zij de rebranding gecoördineerd en de interne en externe communicatie verzorgd.
  •  Als projectleider marketing voor een adviesbureau voor public affairs en communicatie, WePublic, heeft zij een AI-tool RedStar in de markt gelanceerd. Dit heeft ze zowel strategisch als operationeel verricht met een marketingplan, marktonderzoek, website, zoekmachine (SEA) – en social media advertenties, zoekoptimalisatie (SEO), e-mail campagnes en storytelling social media postings.
  • Als SEA specialist voor een financiële organisatie, Informer, heeft Met Brigitte de SEA campagnes voor de Nederlandse en Oostenrijkse markt opgezet en de junior marketing professionals hierin opgeleid.
  • Voor een stichting, Nalandabodhi, heeft zij de klantreis in kaart gebracht en de conversie optimalisatie verbeterd met content. Zij zet Google Grants (SEA) campagnes in en schrijft digitale nieuwsbrieven, blogs en overige content.

Tarief online marketeer inhuren

Al vanaf 65 per uur kan je Met Brigitte als online marketeer inhuren. 

 Waarvoor kun je interim marketeer Met Brigitte voor inhuren?

Met Brigitte kun je voor diverse interim online marketing opdrachten en redenen inhuren:

  • Als je huidige marketeer met verlof is of je tijdelijk een openstaande vacature wilt overbruggen.
  • Als je tijdelijk een campagnemanager zoekt en extra kennis en ervaring nodig hebt om je marketingresultaten naar een hoger plan te tillen. Denk aan SEA, SEO en social media en e-mailing campagnes.
  • Als je tijdelijk een marketing projectleider wil inzetten die zowel strategisch marketingplannen schrijft en marktonderzoek verricht en deze tactisch uitvoert.
  • Als je een interim Conversie  specialist zoekt met als doel meer websitebezoekers te laten converteren. Het gaat hierbij om het vergroten van de kans dat een online bezoeker een actie verricht, zoals het kopen van een product, het downloaden van informatie of het aanvragen van een offerte.
  • Als je een marketingmanager zoekt die je helpt een product of dienst in de markt te brengen met een marketingplan, marktonderzoek, website, content, MailChimp nieuwsbrieven, Google en social media advertenties en berichten voor resultaat.
  • Als je een marketingprofessional zoekt die met een frisse blik kijkt naar je huidige marketingactiviteiten ter verbetering van processen en acties.

Hoe kun je Met Brigitte inhuren als online marketeer

Bel Met Brigitte voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Zo kunnen we inventariseren welke uitdagingen je hebt en wat ik hierin voor je kan betekenen. Vervolgens kunnen wij tijdens een live of online gesprek afstemmen wat de behoeften zijn, welke resultaten er bereikt dienen te worden en wat de afspraken zijn over de gewenste inzet van overige doelstellingen. De marketing opdrachten kunnen zowel op werklocatie of remote plaatsvinden

Online marketeer inhuren? 

Kwalitatief, flexibel en voordelig. Maandelijks opzegbaar
Vanaf € 65,- per uur