contact met brigitte

Aanpak marketing bureau Met Brigitte

Aanpak marketing bureau Met Brigitte

Hoe gaat marketing bureau Met Brigitte te werk? Ik kom bij je langs en inventariseer je vraag en je doelgroepen. Vervolgens stel ik samen met jou de doelen vast die er bereikt moeten worden. En wat je inzet is én die van marketing bureau Met Brigitte. Heel pragmatisch zodat je mij kunt afrekenen op de resultaten. Ik ben geen hemelbestormer die gelijk resultaten wil bereiken. Mijn motto is: Rome is niet in één dag gebouwd.

marketing bureau

Professioneel

Online marketing bureau Met Brigitte staat garant voor een professionele aanpak mét resultaat.  Er geldt: geen resultaat, geld terug. Ik hou niet van praatjes. Of het nu gaat om het behalen van marketingdoelstellingen aan de hand van een marketingplan, het schrijven van een SEO blog of het opzetten van een Facebook advertentie, ik ga net zolang door tot er resultaten worden bereikt.

Kennis online marketing bureau Met Brigitte

Na haar HBO Bedrijfskader opleiding  in Eindhoven volgde zij naast haar werk diverse opleidingen:

  • Communicatie B
  • google analytics gecertificeerdPost HBO Export Marketingmanagement
  • Projectmanagement –  Open Universiteit
  • Post HBO Digital Marketing Beeckestijn Business School
  • Facebook bedrijfspagina: algemeen, advertenties, gevorderd, Frankwatching
  • ‘Schrijven voor het web’ – Letric
  • SEO voor webontwikkelaars SEOGURO
  • SEA  en SEO Douro Media
  • Google Analytics gecertificeerd.

Geregistreerd online marketeer

In 2012 volgde zij een post-HBO online marketing opleiding bij Beeckestijn Business School. Zij werkte voor deze opleiding twee praktijkcases uit: social media strategie Heineken Music Hall en online marketingplan voor een Museum Swaensteyn. Vanwege de goede beoordelingen is zij Registered digital Marketeer. 

Leergierig

In het vakgebied blijft zich ontwikkelen en de eigenaar Met Brigitte volgt de laatste trends op haar voet via haar netwerk. Als alumni van Beeckestijn Business school wordt ze op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen in dit vakgebied en volgt zij regelmatig gastcolleges en leest zij blogs van Frankwatching, Marketingfacts en Emerce.

Maatschappelijk betrokken

educator Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg

Met Brigitte ondersteunt tal van maatschappelijke organisaties. Ze geeft rondleidingen aan basisschoolleerlingen (educator) voor Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg. Voor Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg schreef ze een social media plan.

Wens je meer informatie?

Bent je enthousiast geworden? Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!