Korte lijnen, reële prijzen en veel expertise met alleen freelance-specialisten?

Kies Met Brigitte, het online marketing bureau in Den Haag.

Online marketing bureau Den Haag Met Brigitte

Op zoek naar een online marketing bureau in Den Haag en omgeving? Met Brigitte is een no-nonsense online marketingbureau dat gevestigd is in Den Haag in een unit in Bink36 aan de Binkhorstlaan 36. Na jarenlang alleen aan de slag te zijn geweest als freelancer levert Met Brigitte nu een full-service dienstenpakket als online marketingbureau Den Haag. Dit doet zij samen met een enthousiast en gedreven team van freelance-specialisten uit Den Haag en omgeving.

Lees de referenties

Henri Lambriex
Henri LambriexCEO RedStar, International grower of high-quality tasty tomatoes
Lees verder
Brigitte was thrown in at the deep end and has proven to be a fantastic swimmer. She’s been a lifesaver and instrumental in successfully launching out our re-brand. Many thanks, Henri Lambriex CEO Redstar
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren MY Horeca online kookworkshops
Lees verder
Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties voor My Horeca. Wij bieden virtuele kookworkshops aan vanaf 20 personen. Wij zijn zeer tevreden over de opzet en optimalisatie van de Google Advertenties door Brigitte. Ze neemt ons veel werk uithanden omdat wij nu geen acquisitie hoeven te doen. Daarnaast is ze zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. 😉 Vanwege social distancing is er ook veel vraag naar online kookworkshops. Ons aanbod is echter gericht op grote groepen en vaak zijn dit bedrijven en organisaties. Brigitte heeft ons aanbod hierop afgestemd met wervende advertentieteksten en interessante doelgroepen in Google Ads. Dit heeft geleid tot lagere kosten per klik (CPC) en aantrekkelijkere aanvragen van klanten. Kortom, wij zijn blij met haar werkzaamheden.
Max Bell
Max BellDirecteur bureau klanttevredenheid BigFeat
Lees verder
“Met Brigitte houdt mij scherp op het gebied van marketing en communicatie. Naar aanleiding van ons marketingplan pakken wij de website, nieuwsbrieven en social media aan en zetten deze middelen maximaal in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat loopt gesmeerd.”
Jennifer Hermes
Jennifer HermesPedicure Voorburg
Lees verder
“Ik ben ruim een jaar geleden van start gegaan met een eigen pedicure praktijk Pedicure Voorburg.

Voor het werven van nieuwe klanten heeft Met Brigitte diverse Google Ads campagnes ontwikkelt, die door haar geregeld worden geoptimaliseerd. Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd mede door Google Ads. Met minimale Google Ads kosten per maand en veel response heb ik de kosten 'in no time' terugverdiend. Belangrijk hierbij is dat Met Brigitte goed luistert naar mijn wensen. Ze is enthousiast en weet waar ze het over heeft.”
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns. Brigitte helped us embarking on new journeys in the area of digital marketing no man (in our team) has seen before....! thanks Brigitte for your focussed KPI based approach and getting us into the next era of digital marketing!

Google Ads: Search, Display and Video
Informer Netherlands and Informer Austria
Wim van der Louw
Wim van der LouwDirecteur Drukkerij van der Louw
Lees verder
“Met Brigitte ontzorgt mij in de marketing communicatie. Zij schrijft onze digitale nieuwsbrieven, blogs en verzorgt de SEO voor onze diverse websites. Onze samenwerking verloopt prettig en geeft mij de ruimte om mij bezig te houden met andere  zaken.” 
Yorick Becker
Yorick BeckerDirecteur My Glossy
Lees verder
“Met Brigitte regelt voor mij de Google Ads voor My Glossy. Deze maand hebben wij een verdubbeling van de omzet genereert. Ik blij met de input van Met Brigitte”.
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns. Brigitte helped us embarking on new journeys in the area of digital marketing no man (in our team) has seen before....! thanks Brigitte for your focussed KPI based approach and getting us into the next era of digital marketing!

Google Ads: Search, Display and Video
Informer Netherlands and Informer Austria
Previous
Next

Diensten online marketing bureau Den Haag

Je kunt ons benaderen voor de volgende diensten:

 • Marketingstrategie: Online marketingplan, marktvolume, concurrentieanalyse, online marketing scan.
 • Vindbaarheid en leads: Adverteren in zoekmachines (SEA), Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Conversie optimalisatie (CRO).
 • Content & creatie: copywriting, e-mail marketing, social media marketing
 • Ontwikkeling: design en websiteontwikkeling.

Klant is koning

Bij ons geldt elke klant is koning. Ieder is de beste specialist op elk vakgebied en wil het beste resultaat beogen voor elke klant. Wij kennen elkaar en werken samen met elkaar als team. Korte lijnen, betrokkenheid en deskundigheid, dat is hoe wij werken. Geen dure overhead en accountmanagers, maar je hebt rechtstreeks contact met ieder van ons. Wij zijn zelf ondernemers en wensen zelf ook niet als een nummer te worden behandeld.  

Wij staan voor:

 • Reële prijzen: Wij zitten niet in een duur kantoor met hoge overhead maar in een unit op Bink36.
 • Resultaatgericht: Al onze acties worden gemeten aan de hand van data.
 • Korte lijnen: Het contact loop rechtstreeks via de desbetreffende specialist.
 • Betrouwbaar: Wij doen wat wij zeggen en houden ons aan de afspraken.
 • Expertise: Alle experts houden op ieders vakgebied hun kennis bij.

Google Partner Badge

Google Partner online marketing bureau den haag

Met Brigitte, online marketing bureau Den Haag bezit het Google Ads Partner badge vanwege bewezen prestaties, behaalde certificaten en het aantal accounts.

Team van specialisten

Afhankelijk van de beschikbaarheid van de freelance professionals bereik je dus niet alleen resultaat Met Brigitte maar ook met collega marketing teamleden. Een online markteer, een SEA specialist, een SEO specialist, een communicatieadviseur, een copywriter, Conversie Optimalisatie (CRO) specialist, een webdeveloper en een designer staan voor je klaar om jouw doelen te behalen.

Plan van aanpak

Hoe gaat online marketing bureau Met Brigitte in Den Haag te werk?

 • Wij inventariseren je vraag en je doelstellingen (KPI’s). Mocht dit nog niet duidelijk zijn dan brainstormen wij waar je naar op zoek bent of wat je wilt bereiken.
 • Wij kijken hoe wij dit slim en efficiënt kunnen bereiken met het laaghangend fruit.
 • Hiervoor maken wij een plan van aanpak (PvA) in de vorm van een verkort marketingplan.
 • Vervolgens bespreken wij het PvA met je. Dus geen verrassingen achteraf.
 • Daarna gaan wij het plan uitvoeren en alles meten. Want data zien we als het vertrekpunt om de resultaten van de digitale activiteiten te meten.
met brigitte online marketing bureau den haag

Duurzame samenwerking online marketing bureau

Online marketing bureau Met Brigitte in Den Haag vindt het belangrijke een duurzame relatie op te bouwen met de klanten. Transparant communiceren met de klant is onze leidraad. Wij nemen de klant graag mee in onze planning en uitvoering voor het beste resultaat. In het begin hebben wij daarom veelvuldig overleg voor afstemming. Zodra wij op ‘dezelfde golflengte zijn’ qua uitvoering bouwen wij het overleg langzaam af tot maandelijkse afstemming. Online marketing bureau Met Brigitte in Den Haag staat garant voor een professionele aanpak.

Contact Met Brigitte online marketing bureau Den Haag

Wil je efficiënt en effectief je doelstellingen bereiken? Neem vandaag nog contact op Met Brigitte, online marketingbureau in Den Haag. Vul het formulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact op.

Vraag vrijblijvend advies en vul het formulier in