Korte lijnen, reële tarieven en veel expertise

Ga aan de slag Met Brigitte

Online marketing bureau Den Haag Met Brigitte

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Den Haag en omgeving? Met Brigitte is een no-nonsense online marketingbureau dat gevestigd is in Den Haag in een unit in bedrijfsverzamelgebouw BINK36 aan de Binkhorstlaan 36. Na jarenlang alleen aan de slag te zijn geweest als freelancer levert Met Brigitte nu een full-service dienstenpakket als online marketingbureau Den Haag. Dit doet zij samen met een enthousiast en gedreven team van freelance-specialisten uit Den Haag en omgeving.

Lees de referenties

Eva de Groot
Eva de GrootManaging Director NTI CAD & Company
Lees verder
"Wij zijn zeer tevreden over de ad interim ondersteuning van Brigitte aan het marketingteam. Haar expertise op het gebied van online advertising (Google Ads en LinkedIn) en SEO heeft het team verder geprofessionaliseerd en op een hoger niveau gebracht. De SEO-workshop die zij heeft gegeven is hier een goed voorbeeld van. Wij kunnen dit nu ook zelf in de praktijk brengen. Bedankt voor je inzet."
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren My Horeca online kookworkshops
Lees verder
"Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties en SEO naar tevredenheid. Zij neemt ons veel werk uit handen omdat wij nu geen acquisitie meer hoeven te doen. Daarnaast is Brigitte zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. Dat is heel fijn werken. Mede door haar inspanningen hebben we een tweede kookstudio kunnen openen."
Henri Lambriex
Henri LambriexCEO RedStar, International grower of high-quality tasty tomatoes
Lees verder
"'Brigitte was thrown in at the deep end and has proven to be a fantastic swimmer. She’s been a lifesaver and instrumental in successfully launching out our re-brand. Many thanks."
Peter Potters
Peter PottersCMO Fintech Informer
Lees verder
"At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA for The Netherlands and Austria: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgeable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns."
Lisanne van der Vliet
Lisanne van der VlietCommunicatiemanager VpG Techniek
Lees verder
“Brigitte heeft een SEO training gegeven aan alle HRM managers waar ik ook aan deelnam. Voor mijzelf wat het een fijne opfrisser en voor mijn collega’s een prettige basistraining. Mijn verwachting was dat alle basiselementen helder werden uitgelegd en dit was zeker het geval. Daarnaast zijn wij zeer content met haar SEO blogs.”
Thessa Lageman
Thessa LagemanFreelance bedrijfsjournalist, The Storytelling Studio
Lees verder
"Brigitte gaat grondig en snel te werk. Ze heeft enorm veel kennis en handige tools tot haar beschikking om de SEO van je website te verbeteren. Daarnaast is het ook nog eens heel prettig om met haar samen te werken!"
Yvonne Verschuren
Yvonne VerschurenEigenaar exclusieve vergaderruimte The Conference Club
Lees verder
"Ik heb Brigitte ingeschakeld om online beter zichtbaar te worden. En dat is gelukt! Ondanks de grote concurrentie staat The Conference Club nu vaak op de eerste pagina in de top 3. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het aantal aanvragen flink zijn gestegen. Brigitte heeft een echte aanpakkersmentaliteit. Zij doet eerst grondig onderzoek en weet daarna op de juiste knoppen te drukken om resultaten te behalen. Ze neemt je mee in het proces en is heel transparant in wat zij doet."
Max Bell
Max BellDirecteur bureau klanttevredenheid BigFeat
Lees verder
“Met Brigitte houdt mij scherp op het gebied van marketing en communicatie. Naar aanleiding van ons marketingplan pakken wij de website, nieuwsbrieven en social media aan en zetten deze middelen maximaal in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat loopt gesmeerd.”
Yorick Becker
Yorick BeckerDirecteur My Glossy
Lees verder
“Met Brigitte regelt voor mij de Google Ads voor My Glossy. Deze maand hebben wij een verdubbeling van de omzet genereert met Google Ads. Ik blij met de input van Met Brigitte”.
Wim van der Louw
Wim van der LouwDirecteur Drukkerij van der Louw
Lees verder
“Met Brigitte ontzorgt mij in de marketing communicatie. Zij schrijft onze digitale nieuwsbrieven, blogs en verzorgt de SEO voor onze diverse websites. Onze samenwerking verloopt prettig en geeft mij de ruimte om mij bezig te houden met andere  zaken.” 
Rik Hoevers
Rik HoeversBestuurslid Stichting Nalandabodhi
Lees verder
"Brigitte is een marketing tornado met verstand van Google Grants, SEO, WordPress, Google Analytics, Mailchimp, noem maar op. Voor onze stichting verzorgt ze sinds een aantal jaar alles wat ik hierboven heb genoemd, wat een heleboel bezoekers op onze site en deelnemers aan onze activiteiten heeft opgeleverd. Dankjewel Brigitte!"
Jennifer Hermes
Jennifer HermesPedicure Voorburg
Lees verder
"Voor het werven van nieuwe klanten voor mijn pedicure praktijk heeft Met Brigitte diverse Google Ads campagnes ontwikkelt, die door haar geregeld worden geoptimaliseerd. Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd mede door Google Ads. Met minimale Google Ads kosten per maand en veel response heb ik de kosten 'in no time' terugverdiend. Belangrijk hierbij is dat Met Brigitte goed luistert naar mijn wensen. Ze is enthousiast en weet waar ze het over heeft.”
Vorige
Volgende

Diensten online marketing bureau Den Haag

Je kunt ons benaderen voor de volgende diensten:

 • Marketingstrategie: Online marketingplan, marktvolume, concurrentieanalyse, online marketing scan.
 • Vindbaarheid en leads: Adverteren in zoekmachines (SEA), Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Conversie optimalisatie (CRO).
 • Content & creatie: copywriting, e-mail marketing, social media marketing
 • Ontwikkeling: design en websiteontwikkeling.

Team van specialisten

online marketingbureau den haag voltalig team
BINK36 expert freelance team

Afhankelijk van de beschikbaarheid van de freelance professionals bereik je dus niet alleen resultaat Met Brigitte maar ook met collega marketing teamleden. Een online markteer, SEA specialist, SEO specialist, communicatieadviseur, copywriter, conversie optimalisatie (CRO) specialist, webdeveloper, fotograag en grafische vormgevers/designers staan voor je klaar om jouw doelen te behalen.

Klant is koning

Bij ons geldt elke klant is koning. Ieder is de beste specialist op elk vakgebied en wil het beste resultaat beogen voor elke klant. Wij kennen elkaar en werken samen met elkaar als team. Korte lijnen, betrokkenheid en deskundigheid, dat is hoe wij werken. Geen dure overhead en accountmanagers, maar je hebt rechtstreeks contact met ieder van ons. Wij zijn zelf ondernemers en wensen zelf ook niet als een nummer te worden behandeld.  

Wij staan voor:

 • Reële prijzen: Wij zitten niet in een duur kantoor met hoge overhead maar in een unit op Bink36.
 • Resultaatgericht: Al onze acties worden gemeten aan de hand van data.
 • Korte lijnen: Het contact loop rechtstreeks via de desbetreffende specialist.
 • Betrouwbaar: Wij doen wat wij zeggen en houden ons aan de afspraken.
 • Expertise: Alle experts houden op ieders vakgebied hun kennis bij.

Google Partner Badge

Google Partner online marketing bureau den haag

Met Brigitte, online marketing bureau Den Haag bezit het Google Ads Partner badge vanwege bewezen prestaties, behaalde certificaten en het aantal accounts.

Plan van aanpak online marketing bureau Den Haag

Hoe gaat online marketing bureau Met Brigitte in Den Haag te werk?

 • Wij inventariseren je vraag en je doelstellingen (KPI’s). Mocht dit nog niet duidelijk zijn dan brainstormen wij waar je naar op zoek bent of wat je wilt bereiken.
 • Wij kijken hoe wij dit slim en efficiënt kunnen bereiken met het laaghangend fruit.
 • Hiervoor maken wij een plan van aanpak (PvA) in de vorm van een verkort marketingplan.
 • Vervolgens bespreken wij het PvA met je. Dus geen verrassingen achteraf.
 • Daarna gaan wij het plan uitvoeren en alles meten. Want data zien we als het vertrekpunt om de resultaten van de digitale activiteiten te meten.d

Duurzame samenwerking online marketing bureau

Online marketing bureau Met Brigitte in Den Haag vindt het belangrijke een duurzame relatie op te bouwen met de klanten. Transparant communiceren met de klant is onze leidraad. Wij nemen de klant graag mee in onze planning en uitvoering voor het beste resultaat. In het begin hebben wij daarom veelvuldig overleg voor afstemming. Zodra wij op ‘dezelfde golflengte zijn’ qua uitvoering bouwen wij het overleg langzaam af tot maandelijkse afstemming. Online marketing bureau Met Brigitte in Den Haag staat garant voor een professionele aanpak.

online marketing bureau den haag met brigitte
Eigenaar Met Brigitte, online marketing bureau Den Haag

Contact Met Brigitte online marketing bureau Den Haag

Wil je efficiënt en effectief je doelstellingen bereiken? Neem vandaag nog contact op Met Brigitte, online marketingbureau in Den Haag. Vul het formulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact op.

Vraag vrijblijvend advies en vul het formulier in