Google Ads uitbesteden?

Google Ads uitbesteden Met Brigitte

Wil je meer leads? Wil je nieuwe klanten werven? Met Brigitte is een professioneel online marketingbureau om Google Advertenties (Ads) campagnes uit te besteden. We gaan voor resultaat en zijn zeer gedreven om dit voor jou te realiseren.

 google ads uitbestede Brigitte van Cromvoirt

  • Expert Resultaatgericht• Reële prijzen • Betrouwbaar

Juiste doelgroep

Met grote precisie bereikt Met Brigitte de juiste doelgroepen voor je met de juiste advertenties tegen de laagst mogelijke advertentiekosten. Met wervende advertentieteksten zorgt Met Brigitte er vervolgens voor dat je potentiële klanten geïnteresseerd raken in je product of dienst, op de advertentie klikken en contact met je opnemen. Dit leidt uiteindelijk tot méér leads en méér nieuwe klanten.

Henri Lambriex
Henri LambriexCEO RedStar, International grower of high-quality tasty tomatoes
Lees verder
Brigitte was thrown in at the deep end and has proven to be a fantastic swimmer. She’s been a lifesaver and instrumental in successfully launching out our re-brand. Many thanks, Henri Lambriex CEO Redstar
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA for The Netherlands and Austria: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns. Brigitte helped us embarking on new journeys in the area of digital marketing no man (in our team) has seen before....!
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren My Horeca online kookworkshops
Lees verder
"Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties voor My Horeca naar zeer tevredenheid. Wij bieden live en online kookworkshops aan. Zij neemt ons veel werk uithanden omdat wij nu geen acquisitie meer hoeven te doen. Daarnaast is ze zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. Ons aanbod is gericht op grote groepen en vaak zijn dit bedrijven en organisaties. Brigitte heeft ons aanbod hierop afgestemd met wervende advertentieteksten en interessante doelgroepen in Google Ads. Dit heeft geleid tot lagere kosten per klik (CPC) en aantrekkelijkere aanvragen van klanten. Kortom, wij zijn blij met haar werkzaamheden."
Yorick Becker
Yorick BeckerDirecteur My Glossy
Lees verder
“Met Brigitte regelt voor mij de Google Ads voor My Glossy. Deze maand hebben wij een verdubbeling van de omzet genereert. Ik blij met de input van Met Brigitte”.
Wim van der Louw
Wim van der LouwDirecteur Drukkerij van der Louw
Lees verder
“Met Brigitte ontzorgt mij in de marketing communicatie. Zij schrijft onze digitale nieuwsbrieven, blogs en verzorgt de SEO voor onze diverse websites. Onze samenwerking verloopt prettig en geeft mij de ruimte om mij bezig te houden met andere  zaken.” 
Jennifer Hermes
Jennifer HermesPedicure Voorburg
Lees verder
Voor het werven van nieuwe klanten voor mijn pedicure praktijk heeft Met Brigitte diverse Google Ads campagnes ontwikkelt, die door haar geregeld worden geoptimaliseerd. Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd mede door Google Ads. Met minimale Google Ads kosten per maand en veel response heb ik de kosten 'in no time' terugverdiend. Belangrijk hierbij is dat Met Brigitte goed luistert naar mijn wensen. Ze is enthousiast en weet waar ze het over heeft.”
Max Bell
Max BellDirecteur bureau klanttevredenheid BigFeat
Lees verder
“Met Brigitte houdt mij scherp op het gebied van marketing en communicatie. Naar aanleiding van ons marketingplan pakken wij de website, nieuwsbrieven en social media aan en zetten deze middelen maximaal in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat loopt gesmeerd.”
Previous
Next

Hoe gaan we te werk?

Start Google Ads uitbesteden

Voordat je Google Ads gaat uitbesteden verricht Met Brigitte eerst zoekwoordonderzoek, ook wel een scan genoemd, om je Google Ads budget te bepalen. Dat is het geld dat je per klik betaalt aan Google om te adverteren. Je kunt vaak al adverteren in Google vanaf € 200,- per maand. Maar dit is ook afhankelijk van de concurrentie en het gewenste resultaat. Daarom verrichten we eerst een scan of zoekwoordonderzoek om te bepalen wat het budget dient te zijn die we met je bespreken. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak in de vorm van een verkort marketingplan. 

Met Brigitte Google Ads uitbesteden

Campagnes opzetten 

De eerste drie maanden verricht Met Brigitte veel inspanningen om campagnes op te zetten en te optimaliseren. Dit kunnen Search (zoekwoorden) campagnes zijn maar ook een combinatie van Display (banners/afbeeldingen), Video, App en/of Shopping campagnes. We zorgen dat je bovenaan in de resultaten van de zoekmachine terechtkomt met de juist bied-en-en bod strategie.

Meten

Bij het uitbesteden bij Google is het essentieel dat de doelen of conversies worden ingesteld. Voorbeelden van het meten van doelen of conversies zijn: het invullen van een aanvraagformulier, het bestellen van producten of diensten en het inschrijven voor de nieuwsbrief. Door de doelen of conversies in te stellen kunnen we de resultaten meten en verbeteren. Want meten is weten en dat doen we in Google Ads, Google Analytics Universal en Analytics 4. Doordat je de metingen instelt kun je adequaat je campagnes optimaliseren en al na een maand resultaten boeken.

Google Partner Badge

Marketingbureau Met Brigitte bezit de Google Partner Badge en is hiermee Google Partner. Je treft ons hier op deze Partner lijst. Deze badge wordt jaarlijks opnieuw afgegeven door Google op basis van de klantenprestaties en het behalen van de jaarlijkse kennis certificaten: Search (zoekwoorden), Display (banners/afbeeldingen), Video, App en Shopping.

Optimaliseren

Na het opzetten van de campagnes gaat Met Brigitte verder met optimaliseren. Op basis van de resultaten wordt er gekeken naar de kosten van de doelen of conversies op campagneniveau. Leveren bepaalde zoekwoorden ook daadwerkelijk leads of klanten op, of kosten deze woorden alleen maar geld? De campagnes worden bijgeschaafd, waardoor het rendement toeneemt. Daarnaast worden de campagnes uitgebreid met nieuwe prikkelende advertenties om de kwaliteitsscore te verbeteren. Hoe hoger de score des te minder betaal je per klik. Ook geeft Met Brigitte je advies om de websitepagina te laten aansluiten met de Googleadvertentie. Indien gewenst kunnen we dit ook voor je uitvoeren. Tevens word je op de hoogte gehouden van alle resultaten.

Na drie maanden

De eerste drie maanden worden de campagnes intensief ingesteld en verbeterd. Daarna volgt er een evaluatie. Na de drie maanden sluit je een abonnement af Met Brigitte. Afhankelijk van een aantal factoren wordt het abonnement vastgesteld. De meeste klanten hebben een abonnement van € 150.- of € 300,- per maand. Hiervoor lopen we maandelijks de campagnes na, doen verbeteringen en zetten we nieuwe campagnes op. Ook passen we de advertenties aan op eventuele promoties.

Wil je efficiënt en effectief Google Ads uitbesteden voor meer leads?

Neem vandaag nog contact op Met Brigitte.