Google Ads uitbesteden?

Google Ads uitbesteden Met Brigitte

Wil je meer leads? Wil je klanten werven? Met Brigitte is een professioneel online marketingbureau om Google Advertenties (Ads) campagnes uit te besteden. We gaan voor resultaat en zijn zeer gedreven om dit voor jou te realiseren.

Bekijk de SEA referenties 

Eva de Groot
Eva de GrootManaging Director NTI CAD & Company
Lees verder
"Wij zijn zeer tevreden over de ad interim ondersteuning van Brigitte aan het marketingteam. Haar expertise op het gebied van online adverteren (Google Ads en LinkedIn) en SEO heeft het team verder geprofessionaliseerd. De SEO-workshop die zij heeft gegeven is hier een goed voorbeeld van. Dankzij haar begeleiding kunnen we nu zelf deze kennis in de praktijk toepassen. Bedankt voor je inzet."
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren My Horeca online kookworkshops
Lees verder
"Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties en SEO naar tevredenheid. Zij neemt ons veel werk uithanden omdat wij nu geen acquisitie meer hoeven te doen. Daarnaast is ze zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. Kortom, wij zijn heel blij met het resultaat van haar werkzaamheden. Door haar inspanningen hebben we nu zelf een tweede kookstudio kunnen openen! "
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
"At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA for The Netherlands and Austria: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgeable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns."
Yvonne Verschuren
Yvonne VerschurenEigenaar The Conference Club
Lees verder
"Ik heb Brigitte ingeschakeld om online beter zichtbaar te worden. En dat is gelukt! Ondanks de grote concurrentie staat The Conference Club nu vaak op de eerste pagina in de top 3. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het aantal aanvragen flink zijn gestegen. Brigitte heeft een echte aanpakkersmentaliteit. Zij doet eerst grondig onderzoek en weet daarna op de juiste knoppen te drukken om resultaten te behalen. Ze neemt je mee in het proces en is heel transparant in wat zij doet."
Yorick Becker
Yorick BeckerDirecteur My Glossy
Lees verder
“Met Brigitte regelt voor mij de Google Ads voor My Glossy. Deze maand hebben wij een verdubbeling van de omzet genereert met Google Ads. Ik blij met de input van Met Brigitte”.
Rik Hoevers
Rik HoeversBestuurslid Stichting Nalandabodhi
Lees verder
"Brigitte is een marketing tornado met verstand van Google Grants, SEO, WordPress, Google Analytics, Mailchimp, noem maar op. Voor onze stichting verzorgt ze sinds een aantal jaar alles wat ik hierboven heb genoemd, wat een heleboel bezoekers op onze site en deelnemers aan onze activiteiten heeft opgeleverd. Dankjewel Brigitte!"
Jennifer Hermes
Jennifer HermesPedicure Voorburg
Lees verder
"Voor het werven van nieuwe klanten voor mijn pedicure praktijk heeft Met Brigitte diverse Google Ads campagnes ontwikkelt, die door haar geregeld worden geoptimaliseerd. Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd mede door Google Ads. Met minimale Google Ads kosten per maand en veel response heb ik de kosten 'in no time' terugverdiend. Belangrijk hierbij is dat Met Brigitte goed luistert naar mijn wensen. Ze is enthousiast en weet waar ze het over heeft.”
Vorige
Volgende

Waarom Met Brigitte? 

online marketing bureau den haag met brigitte

Juiste doelgroep

Met grote precisie bereikt Met Brigitte de juiste doelgroepen voor je met de juiste advertenties tegen de laagst mogelijke advertentiekosten. Met wervende advertentieteksten zorgt Met Brigitte er vervolgens voor dat je potentiële klanten geïnteresseerd raken in je product of dienst, op de advertentie klikken en contact met je opnemen. Dit leidt uiteindelijk tot méér leads en méér nieuwe klanten.

Google Ads uitbesteden? Lees onze werkwijze.

Start Google Ads uitbesteden

Voordat je Google Ads gaat uitbesteden verricht Met Brigitte eerst zoekwoordonderzoek, ook wel een scan genoemd, om je Google Ads budget te bepalen. Dat is het geld dat je per klik betaalt aan Google om te adverteren. Je kunt vaak al adverteren in Google vanaf € 200,- per maand. Maar dit is ook afhankelijk van de concurrentie en het gewenste resultaat. Daarom verrichten we eerst een scan of zoekwoordonderzoek om te bepalen wat het budget dient te zijn die we met je bespreken. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak in de vorm van een verkort marketingplan. 

Met Brigitte Google Ads uitbesteden

Campagnes opzetten 

De eerste drie maanden verricht Met Brigitte veel inspanningen om campagnes op te zetten en te optimaliseren. Dit kunnen Search (zoekwoorden) campagnes zijn maar ook een combinatie van Display (banners/afbeeldingen), Video, App en/of Shopping campagnes. We zorgen dat je bovenaan in de resultaten van de zoekmachine terechtkomt met de juist bied-en-en bod strategie.

Meten

Bij het uitbesteden bij Google is het essentieel dat de doelen of conversies worden ingesteld. Voorbeelden van het meten van doelen of conversies zijn: het invullen van een aanvraagformulier, het bestellen van producten of diensten en het inschrijven voor de nieuwsbrief. Door de doelen of conversies in te stellen kunnen we de resultaten meten en verbeteren. Want meten is weten en dat doen we in Google Ads, Google Analytics Universal en Analytics 4. Doordat je de metingen instelt kun je adequaat je campagnes optimaliseren en al na een maand resultaten boeken.

Google Partner

Google Partner online marketing bureau den haagMet Brigitte bezit het Google Partner-badge vanwege bewezen prestaties, behaalde certificeringen en het aantal opgebouwde accounts.

 

 

Optimaliseren

Na het opzetten van de campagnes gaat Met Brigitte verder met optimaliseren. Op basis van de resultaten wordt er gekeken naar de kosten van de doelen of conversies op campagneniveau. Leveren bepaalde zoekwoorden ook daadwerkelijk leads of klanten op, of kosten deze woorden alleen maar geld? De campagnes worden bijgeschaafd, waardoor het rendement toeneemt. Daarnaast worden de campagnes uitgebreid met nieuwe prikkelende advertenties om de kwaliteitsscore te verbeteren. Hoe hoger de score des te minder betaal je per klik. Ook geeft Met Brigitte je advies om de websitepagina te laten aansluiten met de Googleadvertentie. Indien gewenst kunnen we dit ook voor je uitvoeren. Tevens word je op de hoogte gehouden van alle resultaten.

Na drie maanden Google Ads uitbesteden

De eerste drie maanden worden de campagnes intensief ingesteld en verbeterd. Daarna volgt er een evaluatie. Na de drie maanden sluit je een abonnement af Met Brigitte. Afhankelijk van een aantal factoren wordt het abonnement vastgesteld. De meeste klanten hebben een abonnement vanaf € 90.- per maand. Hiervoor lopen we maandelijks de campagnes na, doen verbeteringen en zetten we nieuwe campagnes op. Ook passen we de advertenties aan op eventuele promoties.

Wil je efficiënt en effectief Google Ads uitbesteden voor meer leads?

sea specialist met brigitte

Neem contact op Met Brigitte – resultaat met online marketing.

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.