Google Ads uitbesteden?

Meer klanten? Meer omzet? Vraag gratis kansenonderzoek aan t.w.v. € 275,-!

Google Ads uitbesteden?

Wil je meer klanten en meer omzet en overweeg je of Google Ads iets voor jouw bedrijf is? Vraag Vandaag nog een gratis kansenonderzoek aan! Ik onderzoek je bedrijf en je markt en kijk waar je potentiële klanten naar zoeken.  Vul je gegevens hieronder in en je krijgt binnen 48 uur reactie of Google Ads uitbesteden zinvol is.

Bekijk de referenties

Max Bell
Max BellDirecteur bureau klanttevredenheid BigFeat
Lees verder
“Met Brigitte houdt mij scherp op het gebied van marketing en communicatie. Naar aanleiding van ons marketingplan pakken wij de website, nieuwsbrieven en social media aan en zetten deze middelen maximaal in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat loopt gesmeerd.”
Marc van Hogerlinden en Youri Kaptein
Marc van Hogerlinden en Youri KapteinEigenaren MyHoreca online kookworkshops
Lees verder
Brigitte verzorgt voor ons de Google Advertenties voor My Horeca. Wij bieden virtuele kookworkshops aan vanaf 20 personen. Wij zijn zeer tevreden over de opzet en optimalisatie van de Google Advertenties door Brigitte. Ze neemt ons veel werk uithanden omdat wij nu geen acquisitie hoeven te doen. Daarnaast is ze zeer betrouwbaar: ze doet wat ze zegt en ze houdt zich aan de afspraken. 😉 Vanwege social distancing is er ook veel vraag naar online kookworkshops. Ons aanbod is echter gericht op grote groepen en vaak zijn dit bedrijven en organisaties. Brigitte heeft ons aanbod hierop afgestemd met wervende advertentieteksten en interessante doelgroepen in Google Ads. Dit heeft geleid tot lagere kosten per klik (CPC) en aantrekkelijkere aanvragen van klanten. Kortom, wij zijn blij met haar werkzaamheden.
Wim van der Louw
Wim van der LouwDirecteur Drukkerij van der Louw
Lees verder
“Met Brigitte ontzorgt mij in de marketing communicatie. Zij schrijft onze digitale nieuwsbrieven, blogs en verzorgt de SEO voor onze diverse websites. Onze samenwerking verloopt prettig en geeft mij de ruimte om mij bezig te houden met andere  zaken.” 
Peter Potters
Peter PottersFintech entrepreneur Informer
Lees verder
At informer we want to thank Brigitte for her excellent contribution in the area of SEA: she helped the team to unravel the secrets of Google Ads, and setup some excellent campaigns for us; Not only was she very knowledgable in the possibilities of the system, but also guided the team towards critical thinking about their campaigns. Brigitte helped us embarking on new journeys in the area of digital marketing no man (in our team) has seen before....! thanks Brigitte for your focussed KPI based approach and getting us into the next era of digital marketing!

Google Ads: Search, Display and Video
Informer Netherlands and Informer Austria
Jennifer Hermes
Jennifer HermesPedicure Voorburg
Lees verder
“Ik ben ruim een jaar geleden van start gegaan met een eigen pedicure praktijk Pedicure Voorburg.

Voor het werven van nieuwe klanten heeft Met Brigitte diverse Google Ads campagnes ontwikkelt, die door haar geregeld worden geoptimaliseerd. Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd mede door Google Ads. Met minimale Google Ads kosten per maand en veel response heb ik de kosten 'in no time' terugverdiend. Belangrijk hierbij is dat Met Brigitte goed luistert naar mijn wensen. Ze is enthousiast en weet waar ze het over heeft.”
Yorick Becker
Yorick BeckerDirecteur My Glossy
Lees verder
“Met Brigitte regelt voor mij de Google Ads voor My Glossy. Deze maand hebben wij een verdubbeling van de omzet genereert. Ik blij met de input van Met Brigitte”.
Previous
Next

Google Ads leidt tot meer leads

Met Brigitte zorgt ervoor dat je hoog eindigt in de Google Ranking tegen de laagst mogelijke kosten. Dit doet zij door:

  • De juiste zoekwoorden te selecteren.
  • Pakkende advertentieteksten te schrijven.
  • Goed converterende landingspagina’s op te zetten.
  • Juiste niches te targetten naar bijvoorbeeld leeftijd, interesse, geografie, tijdstip en geslacht.
  • De juiste biedingen te doen.
  • Efficiënt het budget te verdelen.

Google Ads

Google Ads wordt ook wel zoekmachine marketing of Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Als je hier op de juiste wijze gebruik van maakt, wordt je bedrijf doelgericht gepromoot zodat jouw doelgroep je website bezoekt en de gewenste acties uitvoert. Denk aan informatie of een offerte aanvragen, whitepapers downloaden en producten kopen. Lees hier hoe Met Brigitte werkt als SEA-specialist.

google ads uitbesteden

 

SEO Specialist

Naast Google Ads kennen wij ook Zoekmachine Optimalisatie, Search Engine Optimization (SEO). Dit is een verzamelterm voor verschillende technieken die als doel hebben om een website te laten stijgen in de organische, niet betaalde zoekresultaten van een zoekmachine. Met Brigitte maakt als SEO specialist gebruik van de zoekwoorden van Google Ads Zoekwoordplanner en van andere hulpmiddelen. Verder wordt de techniek van de websitepagina op de achtergrond geoptimaliseerd, zodat Google optimaal begrijpt waar de pagina over gaat.

Ready to grow? Neem contact op met ervaren SEA specialist Met Brigitte.

Wens je meer informatie? Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.