social media beheer met brigitte

social media beheer

social media beheer

  • Heeft u weinig tijd voor social media beheer?
  • Weet u niet welke social media u wilt inzetten?
  • Weet u niet of social media voor u van belang is?

social media beheer Facebook

Met Brigitte ondersteunt u met het beheer van social media. Zij inventariseert de interesses van uw (potentiële) klanten en bepaalt de doelstellingen. Voor meer informatie over de doelstellingen lees het  social media plan

Contentkalender

Aan de hand  van de interesse van uw potentiële klanten schrijft Met Brigitte een contentkalender. De content kan zijn teksten en afbeeldingen maar ook geluid, video en/of animaties. De meerwaarde van Met Brigitte is dat zij zeer creatief is in het bedenken van content.

Met Brigitte bedenkt en schrijft voor u de content, de berichten op social media: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest, Youtube en enz. Zij  onderhoudt uw community en zorgt voor interactie door naar de interesses van uw (potentiële) klanten te luisteren. Door interessante berichten te plaatsen – een verhaal te vertellen – worden uw (potentiële) klanten getriggerd om de aandacht van uw bedrijf vast te houden. Ze raken geïnspireerd om (vaker) langs te komen of te bestellen. Door reacties verkrijgt u bovendien meer naamsbekendheid.

Social media beheer

Voorbeelden van doelstellingen voor uw onderneming zijn:

  • 50% van het aantal community zien uw berichten.
  • 30% van uw community reageert op uw berichten.

social media beheer

Wilt u meer informatie over social media beheer?

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!