Creatieve content op  social media?  Start vandaag nog Met Brigitte social media beheer

Social media beheer

  • Heb je weinig tijd voor social media beheer?
  • Wil je LinkedIn, Facebook, Instagram of Pinterest professioneel inzetten?

social media beheer Facebook

Met Brigitte verzorgt de social media voor je bedrijf. Zij inventariseert de interesses van je (potentiële) klanten en bepaalt de doelstellingen. Voor meer informatie over de doelstellingen lees het social media plan

Contentkalender

Aan de hand  van de interesse van je potentiële klanten schrijft Met Brigitte een contentkalender. De content kan zijn teksten en afbeeldingen maar ook geluid, video en/of animaties. Ze plant de berichten in en maakt gebruik van een inhaakkalender. De meerwaarde van Met Brigitte is dat zij zeer creatief is in het bedenken van content en dat er veel wordt gereageerd in de community.

Met Brigitte bedenkt en schrijft voor je de content, de berichten op social media: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest, Youtube en enz. Zij  onderhoudt je community en zorgt voor interactie door naar de interesses van je (potentiële) klanten te luisteren. Door interessante berichten te plaatsen – een verhaal te vertellen – worden je (potentiële) klanten getriggerd om de aandacht van je bedrijf vast te houden. Ze raken geïnspireerd om (vaker)  je bedrijf online te bezoeken, langs te komen of te bestellen. Door interactie verkrijg je bovendien meer naamsbekendheid.

Social media beheer

Voorbeelden van doelstellingen voor je onderneming zijn:

  • 50% van je community ziet je berichten.
  • 30% van je community reageert op je berichten.
  • 20% meer leads.

social media beheer

sea specialist met brigitte

Ready to grow? Neem contact op Met Brigitte – resultaat met online marketing.

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.