met brigitte social media beheer

Social media beheer

  • Weet je niet of social media geschikt is voor je?
  • Is het nog onduidelijk welk social media kanaal je het beste kunt inzetten?
  • Heb je weinig tijd voor social media beheer?

social media beheer Facebook

Met Brigitte ondersteunt je met het beheer van social media. Zij inventariseert de interesses van je (potentiële) klanten en bepaalt de doelstellingen. Voor meer informatie over de doelstellingen lees het social media plan

Contentkalender

Aan de hand  van de interesse van je potentiële klanten schrijft Met Brigitte een contentkalender. De content kan zijn teksten en afbeeldingen maar ook geluid, video en/of animaties. De meerwaarde van Met Brigitte is dat zij zeer creatief is in het bedenken van content.

Met Brigitte bedenkt en schrijft voor je de content, de berichten op social media: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest, Youtube en enz. Zij  onderhoudt je community en zorgt voor interactie door naar de interesses van je (potentiële) klanten te luisteren. Door interessante berichten te plaatsen – een verhaal te vertellen – worden je (potentiële) klanten getriggerd om de aandacht van je bedrijf vast te houden. Ze raken geïnspireerd om (vaker)  je bedrijf online te bezoeken, langs te komen of te bestellen. Door interactie verkrijg je bovendien meer naamsbekendheid.

Social media beheer

Voorbeelden van doelstellingen voor je onderneming zijn:

  • 50% van je community ziet je berichten.
  • 30% van je community reageert op je berichten.

social media beheer

Wil je meer informatie over social media beheer?

Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en Met Brigitte neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!